[Innbydelse] [Resultater 02/03] [Resultater 01/02] [Påmelding] [Påmeldte]

Alt klart for Nattcup

NATTCUP 2002/2003, BERGEN: Onsdag den 11. desember er det klart for jule-utgaven av årets nattcup. Denne gangen kan Gular, med initiativtaker til neste års NM i nattorientering, Jan Petter Hansen i spissen, by på veivalgsorientering i et lettløpt og sti/veifylt terreng i området rundt Eidsvåg skole. Starttidspunktet er som vanlig mellom 1830 og 1900, og påmeldingsfrist er mandag kveld. Dette er en gyllen sjanse til å slippe unna travle juleforberedelser for noen timer! Og dersom arrangøren har tid - og ellers er i godt humør - blir det servert gløgg!

Av JAN KOCBACH

3.6 og 2.4 kilometers løyper
Løypelengdene denne onsdagskvelden blir 3.6 kilometer for A-løypen og 2.4 kilometer for B-løypen. Det er ca. 1 kilometer å gå til start (15 minutter).

Gular stiller nok en gang opp med et helt nytt kart i terreng som ikke tidligere har vært benyttet til orienteringsløp - så her har løperne noe å glede seg til. De ansvarlige i Gular påpeker ellers at man må ta hensyn til private hager. I tillegg er det strengt forbudt å krysse eller løpe langs motorveien. Kryssing av motorveien må skje via tunnel-gjennomgang.

Resultater så langt i høst
I HA er det Jan Harald Bakkejord (Gular) og Jan Kocbach (Fana) som har fått med seg en 1. og en 2. plass hver på de to første nattcup-løpene, mens de tre Gular-løperne Øivin Aarnes, Thierry Matthey og Bjarte Eikanger har vært nærmest. Disse fem må nok også regnes med blant favorittene denne gangen. I tillegg er Per Arne Aadland - som løp inn til en 4. plass på det første natt-cup løpet, men fikk litt for mye bom på Lone - alltid en mann man må passe seg for om natten. Jon Tvedt debuterte i årets nattcup med en 5. plass sist - og kan bli farlig på Eidsvågsneset dersom han stiller denne gangen også. Vidar Schei (Viking) løper fort - men har fått seg et par bommer for mye hittil i høst - men kanskje kommer han sterkt tilbake denne gangen? Årets kretsmester i nattorientering, Tom Eikanger står hittil bokført med en 8. og en 18. plass - og må nå slå til for å vise at kretsmestertittelen ikke var et blaff...

I DA har Annemarie Madsen (Fana) stukket av med to klare seire, med Mari Bergsvåg (Gular) og Nydalen-løper Aasne Hoksrud som nærmeste utfordrere. I tillegg til disse tre er nok også Helen Martinsen og Anne Kari Vikingstad interessert i å vise at de kan finne frem om natten...

I HB har Paul Christian Paulsen (Fana) en 1. og en 2. plass, mens Petter Dahl Hjellevik (EDB Business Partner) vant det første løpet. I DB har Siri Sjødin Drange (Askøy) og Ingelin Sognnæs (Bergens TF) vunnet hvert sitt løp.

Påmelding
Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.


Linker


Omtaler fra tidligere løp

2002/2003:


2001/2002:

2000/2001: