Reportasje fra Nattcup vinteren 2001/2002

[Innbydelse] [Resultater 01/02] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

Klart for nattcup på Hjortland

NATTCUP 2001/2002, HJORTLAND: Onsdag 12/12 er det klart for sesongens 3. nattcupløp - denne gangen på Hjortland-kartet i Åsane - med Tore Juvik (Gular) som løypelegger. Merk at samlingsplass er flyttet fra Haugland til Hjortland. Dette er en gyllen sjanse til å slippe unna travle juleforberedelser for noen timer! Terrenget på Hjortland byr på lite brake og fin bunn. I liene nedover mot mål kan det fort bli vanskelig dersom man ikke holder hodet kaldt!
Av JAN KOCBACH


Rune Nygaard favoritt blant herrene
Vidar Schei, vinner av forrige nattcup-løp, er nok en gang på "hjemmebane" i Åsane - og kan bli sterk i herrenes langløype denne gangen også. Til tross for beste-tid på sist, mente Vidar at han kunne løpt 4-5 minutter raskere i skogen rundt landsfengselet for en måneds tid siden.

Rune Nygaard har vært jevnest hittil i år - og må derfor regnes som den største favoritten denne onsdagen også. Gulars Per Arne Aadland og Trygve Buanes (Viking) kan man også regne med i teten førstkommende onsdag.

Blant damene har Annemarie Madsen og Helen Martinsen vunnet hvert sitt løp, og det er nok mellom disse to kampen vil stå førstkommende onsdag også.

Påmelding til neste nattcup løp
Husk påmeldingsfristen som er mandag 10. desember for dem som ønsker ferdigtegnet kart!

Meld deg på til neste natt-cup løp her.

Linker