[Innbydelse] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

Klart for nattcup på Knappenfjellet

NATTCUP 2000/2001, KNAPPENFJELLET: Onsdag den 13. desember er det klart for sesongens tredje nattcup-løp. Dette er en gyllen sjanse til å slippe unna travle juleforberedelser for noen timer, og løypelegger Bjarte Eikanger (Gular) lover flotte, snille løyper på Knappenfjellet. Etter de to første løpene er Per Arne Aadland og Annemarie Madsen fortsatt ubeseiret i langløypen - men på forrige løp fikk Per Arne Aadland hard kamp! Bare 1 sekund skilte ned til Kenneth Westerheim på 2. plass og ytterligere 8 sekunder ned til Tormod Hermansen (Østmarka) på 3. plass.

Av JAN KOCBACH

"Løypen er 2,6 km lang og har 12 poster og ca 90m stigning", melder løypelegger Bjarte Eikanger - for anledningen iført nisselue for virkelig å understreke hvor snill han har vært under løypeleggingen. "Det skulle tilsi vinnertider ned mot 25 minutter, hvis løperne holder tungen rett i munnen", fortsetter årets julenisse. "Og kortløypen er kontrollmålt til 1950 meter og har 8 poster".

Med relativt nytt og detaljrikt kart på Knappenfjellet burde alt være klart for et nytt spennende nattcupløp onsdag 13. desember. Husk påmeldingsfristen som er mandag 11. desember for dem som ønsker ferdigtegnet kart!

Veivalgsanalyse
Det var ett strekk med skikkelige veivalg på det forrige nattcup-løpet, og på "Routechoice" har du anledning til å se på veivalg/strekktider til flere av løperne som kjempet i teten på forrige nattcup-løp.