Reportasje fra Nattcup vinteren 2001/2002

[Innbydelse] [Resultater 01/02] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

Folksomt på Fløyen - klart for løp nr. 2 i Åsane

NATTCUP 2001/2002, FLØYEN: Jan Harald Bakkejord fra Kristiansand slo til med seier i langløypen i det første løpet i vinterens nattcup på Fløyen - men bare 17 sekunder bak havnet fjorårsvinner Rune Nygaard fra Gular (se bilde). Fløyen er et nytt terreng i nattcup-sammenheng - og det så ut som om løperne likte stedsvalget - for nærmere 110 løpere stilte til start! Førstkommende onsdag er det klart for løp nummer to i vinterens nattcup, som går på Landsfengsel-kartet i Åsane. Et flatt terreng med mye innslag av sti-løping som egner seg utmerket til nattløp!

Av JAN KOCBACH


Løypene på Fløyen var flotte natt-løyper med mange korte strekk, en del veivalg og en del stiløping. Bak de to i teten i langløypen var det mye Gular-gutter. Faktisk måtte man helt ned på 10. plass for å finne neste ikke-Gular løpere - som var Helge Haugland og Tor Sørevik fra Viking. Så her ser det ut som om det er Gular som har gjort ting riktigst på natt-treningene....

Blant damene i langløypen var Fana's Annemarie Madsen nok en gang best, med en tid som var ca. 10 minutter dårligere enn Jan Harald Bakkejord sin vinnertid hos herrene. Kortløypen ble vunnet av Kjetil Damm og Bjørg Kocbach.

Ny deltakerrekord
Med 110 deltakere ble det ny deltakerrekord for nattcupen. Vel møtt på Bergen Landsfengsel onsdag 14. november! Arrangør er Gular ved Trygve Hermansen - og starten går mellom 1830 og 1900.

Sist det var nattcup-løp på Bergen Landsfengsel-kartet var i nattcupen 1997/1998. Da var det 10 cm snø og ca. 10 deltagere! I år blir nok fremmøtet atskillig bedre!

Husk å melde deg på innen mandag kveld dersom du ønsker ferdigtegnet kart på løpet!!

Påmelding til neste nattcup løp
Meld deg på til neste natt-cup løp her.

Linker