Reportasje fra Nattcup vinteren 2001/2002

[Innbydelse] [Resultater 01/02] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

Klart for Nattcup på Kokstad

NATTCUP 2001/2002, KOKSTAD: Etter at Bergens-o-løperne bommet seg fullstendig bort i vriene og stiløse åser rundt Hjortland like før jul, er det nok mange som er glad for at årets første nattcup-løp går av stabelen i flate, stirike skoger rundt Kokstad. Løypelegger denne gang er Jan Steineger, Gneist, som nok vil legge en atskillig lettere løype enn det som var tilfellet på Hjortland. Rune Nygaard har tilkjempet seg en klar ledelse i herreklassen etter sin 10 minutts seier på forrige løp, men nå skal det dårligste løpet strykes, og det er igjen muligheter for at det skal bli tett i toppen.

Av JAN KOCBACH


Lette løyper?
I fjorårets nattcup var det Jan Steineger sine løyper på Sandsli som utmerket seg som de letteste i løpet av nattcup-sesongen - så sånn sett skulle alt ligge til rette for at vonde minner fra forrige nattløp lett skulle kunne fordrives!

Annemarie Madsen på topp
I dameklassen er Annemarie Madsen i tet med to seire av tre mulige, men Helen Martinsen ligger ikke langt bak med sin ene seier og to andreplasser. Her kan det bli tett og spennende frem mot det siste løpet! I kortløypene er det Bjørg Kocbach som ligger best plassert blant damene etter seire på de to første løpene, mens det er veldig åpent i herreklassen.

Husk å melde deg på innen mandag kveld dersom du ønsker ferdigtegnet kart på løpet!!

Påmelding til neste nattcup løp
Meld deg på til neste natt-cup løp her.

Linker