[Innbydelse] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

Per Arne Aadland fortsatt nattkongen

NATTCUP 2000/2001, ISDALEN: I fjorårets nattcup var Per Arne Aadland (Gular) og Annemarie Madsen (Fana) suverene, med seiersmarginer på henholdsvis 3 og 14 minutter. På årets første nattcup-løp viste de begge at de fortsatt er best. Men det mest imponerende ved årets første nattcup-løp var oppmøtet: I et forferdelig regnvær med sterk kuling i kastene gjennomførte 69 løpere, fordelt på 45 stykker i langløypen og 24 stykker i kortløypen. Nattcupen er i ferd med å bli et sosialt høydepunkt i vintermørket!

Av JAN KOCBACH


Eirik Vikane (Gular) hadde lagt flotte og krevende løyper i Isdalen for årets første nattcup-løp. Løypene var nesten fri for undervegetasjon, og man kunne holde høy fart hele veien. Med en vinnertid på i underkant av 25 minutter i langløypen og 20 minutter i kortløypen, og bare to løpere over 60 minutter, var dette perfekte nattcup-løyper. I tillegg var det en rekke spennende veivalg-strekk i langløypen, der de smarteste brukte omgående stier flittig.

Per Arne best
Per Arne Aadland hadde ingen store problemer med Eirik Vikane sine løyper, og vant langløypen med nesten ett og et halvt minutts margin ned til Bjarte Eikanger (Gular), med Jan Kocbach (Fana), Rune Nygaard (Gular) og Thierry Matthey (Gular) på de neste plassene. En rekke løpere bommet seg vekk på den tredje siste posten, som lå vrient til oppe i Hardbakkedalen.

Suveren juniorjente
I dameklassen løp juniorløperen Annemarie Madsen et sterkt løp, med 10 minutters vinnermargin til Mari Bergsvåg fra Stord. Det er verdt å merke seg at tiden hennes ville holdt til en 13. plass i herreklassen, foran sterke løpere som Arne Knudsen og Arne Johannesen!

I kortløypen ble det seier til Kristian Wollen Steen (Fana), foran Jens-Christian Eriksson (HSI) i herreklassen, og seier til Kristen Grevskott (Varegg) foran Elin Sjødin Drange (Askøy) i dameklassen. Også her ble vinnertiden på ca. 20 minutter, og alle kom gjennom løypen på under 40 minutter.

Nytt kart på Nordås-Sørås
Neste nattcup løp går av stabelen onsdag den 15. november på Søråshøgda, med Magne Rådal som løypelegger. Magne Rådal har lovet fartsfylte og krevende løyper på det splitternye Nordås-Sørås kartet (se utsnitt nederst på siden). Så her er det bare møte opp! For de som ikke har prøvd nattorientering tidligere er løpet på Søråshøgda en utmerket anledning, siden man hele tiden vil være i nærheten av bebyggelse og gatelykter.

Meld deg på til neste natt-cup løp her.

Meld deg av/på mailinglisten for Hordalands o-løpere her

Linker