Reportasje fra Nattcup vinteren 2001/2002

[Innbydelse] [Resultater 01/02] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

PM NATTCUP 2000/2001 - JAKTSTART

Parkering:
Parkering er kun ved IBM/Casperkollen. Ingen parkering på Levende Ord sine parkeringsplasser!!

Påmelding/registrering
Alle som skal delta må registrere seg når de ankommer samlingsplass, selv om de er forhåndspåmeldt over internett. Ved registrering blir det kontrollert at BRIKKENUMMERET som er oppgitt ved påmelding er korrekt (man får også evt. leiebrikke her), og man får utdelt en BACKUPLAPP (liten gul lapp) med et nummer påskrevet, samt hvor langt etter første start man skal ut. Nummeret er "kønummeret" for jaktstarten. Ingen får starte på jaktstarten uten backuplapp med kønummer og starttid! Bedriftsløpere og folk som løper for klubber som ikke har tilhørighet i Hordaland betaler kr. 50,- ved påmelding. Leiebrikker er tilgjengelig for kr. 20,-.

Startprosedyre:
Starten foregår ved fotballbanen like ved samlingsplass. Første start vil gå litt etter kl. 1915. Løperne innordner seg etter kønumrene, slik at dem med lavest kønummer stiller seg først i køen. Starteren vil rope opp gjeldende starttid minst hvert hele minutt. Det er viktig at løperne selv innordner seg etter kønummer for at alle skal komme ut til rett tid. De som starter 15.00 må vise tålmodighet ved starten, fordi en del løpere skal ut samtidig (vi har 4 startenheter). Husk å holde brikken nede i 2 sekunder. Det er også mulig å starte etter fellesstarten for dem som måtte ønske mer ro! De som ikke har deltatt på noen av nattcupløpene i vinter får starttid 15.00.

Målgang:
Rekkefølgen i jaktstarten blir avgjort ut fra passeringen av MÅLSTREKEN! Tiden til løperne blir tatt elektronisk, d.v.s. tiden går til løperen legger brikken nedpå postenheten som er plassert noen meter bak målstreken.

Løyper:
Den lange løypen er på 3.0 km. Den korte løypen er 1.7 km.

Siste post:
Siste post ligger på en gjerde-ende. Gjerdet er ikke inntegnet på kartet, men posten ligger i sentrum av post-ringen, og kan sees på god avstand.

Innløp:
Innløpet er rett

Sjekk koder:
Enkelte poster i kort/langløypen ligger tett - så sjekk koder!

Forbudt område:
NB! NB! NB! Fotballbanen ved start er forbudt område!!! Bruk stien mot Casperkollen til oppvarming! LØP IKKE OVER FOTBALLBANEN!

Startliste

Påmelding til løpet
Meld deg på til løpet her innen midnatt mandag 11. mars.. Dersom du ikke er påmeldt i tide, kan du risikere å måtte tegne løype selv - og vil da ikke få delta på jaktstarten.

Linker