[Innbydelse] [Resultater 02/03] [Resultater 01/02] [Påmelding] [Påmeldte]

Folksomt i Isdalen - Jan Harald best

NATTCUP 2002/2003, ISDALEN: Det var folksomt i Isdalen da Gular arrangerte høstens første nattcup-løp. Av de 83 deltagerne var det Jan Harald Bakkejord som kom seg raskest gjennom langløypen med en tid på i underkant av 34 minutter på den 3.8 kilometer lange løypen. Blant jentene i langløypen var det Annemarie Madsen som var raskest, mens det ble seire til Petter Dahl Hjellvik og Kristin Høydalsvik i kortløypen.

Av JAN KOCBACH

Flotte nattløyper - litt vanskelig kortløype?
Langløypen i Isdalen var en flott natt-løype med veksling mellom korte og lange strekk og mange retningsforandringer - samt en del veivalgsstrekk - og med ikke alt for krevende orientering. Med lite regn de siste månedene og litt frost i bakken innbød Isdalen virkelig til stor fart denne onsdagskvelden - selv om det var en tøff start med mye stigning. Kortløypen hadde mange av de samme postene som langløypen - og var kanskje litt i vanskeligste laget for enkelte? Og for enkelte var nok også langløypen litt i tøffeste laget, siden det totalt er 10 stykker som er disket eller har brutt?

Spredning blant herrene
I den lange herreløypen ble det en klar seier til Jan Harald Bakkejord (se bildet) på tiden 33.57, nesten 1.30 foran Jan Kocbach - med Thierry Matthey (se bildet) og Per Arne Aadland på de neste plassene. Ned til Bjarte Eikanger på 5. plass var det over 3 og et halvt minutt. Og kveldens suverene vinner hadde i tillegg lagt igjen nærmere ett minutt på 6. post. Ellers var det skråli-orienteringen til 10. og 11. post som voldte løperne størst problemer i Isdalen. Her var det mange som la igjen både 2 og 5 minutter.

Annemarie best igjen blant damene
I fravær av arrangørene Anne Kari Vikingstad og Helen Martinsen ble det seier til Annemarie Madsen i den lange dameløypen. Med tiden 47.02 var hun over 13 minutter bak herrevinneren og hadde 16 av 24 herrer foran seg - så dette løpet kom ikke opp mot hennes beste nattløp fra i fjor, der hun var med og kjempet blant den beste halvparten i herreklassen. Ca. 1.30 bak Annemarie fulgte Mari Bergsvåg fra Stord. Disse to var ganske suverene i dameklassen, med en luke på 12 minutter ned til Vibeke Tefre, Christiane Trösse, Liv Ormberg og Tryde Skogstrand.

Petter og Kristin på topp i kortløypen
I kortløypen tok Petter Dahl Hjellvik fra EDB Business Partner seieren i herreklassen på tiden 30.07, med Paul Christian Paulsen og Arvid Støyva innenfor et minutt bak. Blant damene kom Kristin Høydalsvik seg raskest gjennom løypen med tiden 39.16. Ellers var det hyggelig å se at hele 14 bedriftsløpere deltok i kortløypen!

Resultater og strekktider

Påmelding
Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.


Linker


Omtaler fra tidligere løp

2002/2003:


2001/2002:

2000/2001: