[Innbydelse] [Resultater 00/01] [Resultater 99/00] [Påmelding] [Påmeldte]

PM NATTCUP 2000/2001 - JAKTSTART

Påmelding/registrering
Alle som skal delta må registrere seg når de ankommer samlingsplass, selv om de er forhåndspåmeldt over internett. Ved registrering blir det kontrollert at BRIKKENUMMERET som er oppgitt ved påmelding er korrekt (man får også evt. leiebrikke her), og man får utdelt en BACKUPLAPP (liten gul lapp) med et nummer påskrevet, samt hvor langt etter første start man skal ut. Nummeret er "kønummeret" for jaktstarten. Ingen får starte på jaktstarten uten backuplapp med kønummer og starttid! Bedriftsløpere og folk som løper for klubber som ikke har tilhørighet i Hordaland betaler kr. 50,- ved påmelding. Leiebrikker er tilgjengelig for kr. 20,-.

Startprosedyre:
Starten foregår ved nedkjøringen til IBM/Casperkollen 350 meter øst for samlingsplass. Første start vil gå ca. kl. 1915. Løperne innordner seg etter kønumrene, slik at dem med lavest kønummer stiller seg først i køen. Starteren vil rope opp gjeldende starttid minst hvert hele minutt. Det er viktig at løperne selv innordner seg etter kønummer for at alle skal komme ut til rett tid. De som starter 15.00 må vise tålmodighet ved starten, fordi en del løpere skal ut samtidig (vi har 4 startenheter). Husk å holde brikken nede i 2 sekunder. Det er også mulig å starte etter fellesstarten for dem som måtte ønske mer ro! De som ikke har deltatt på noen av nattcupløpene i vinter får starttid 15.00.

Målgang:
Rekkefølgen i jaktstarten blir avgjort ut fra passeringen av MÅLSTREKEN! Tiden til løperne blir tatt elektronisk, d.v.s. tiden går til løperen legger brikken nedpå postenheten som er plassert noen meter bak målstreken.

Løyper:
Den lange løypen er på 3.0 km. Den korte løypen er 2.0 km.

Innløp:
Innløpet er noe lengre enn det som står på postbeskrivelsen i langløypen - ca. 300 meter. Langs fotballbanen - opp bakken på vestsiden av fotballbanen og ned igjen på østsiden.
Dersom du har Quicktime installert kan du se innløpet med "hjelmkamera" ved å klikke her. NB! Filen er på 3.9 MB - så det spørs om det lønner seg å vente lenge på dette dersom du ikke har en rask internettforbindelse eller er veldig interessert i å vinne innspurten!

Publikumspost
Det er publikumspost i langløypen et par minutter før målgang. Se bilde av publikumsposten sett fra mål til høyre.

Sjekk koder:
Enkelte poster i kort/langløypen ligger tett - så sjekk koder!

Parkering:
Parkering er kun ved IBM/Casperkollen. Ingen parkering på Levende Ord sine parkeringsplasser!

Forbudt område:
NB! NB! NB! Fotballbanen mellom sistepost og mål er forbudt område!!! LØP IKKE OVER FOTBALLBANEN! FØLG OPPFANGENDE MERKING!

Startliste

Påmelding til løpet
Meld deg på til natt-cup løpet her innen midnatt mandag 12. mars.

Linker