[Innbydelse 2006] [Resultater 2006] [Resultater 2005] [Resultater 2004] [Påmelding] [Påmeldte]

Randi Hole viste nok en gang sterke takter på årets fjerde sprintcup-løp.

"Sprint" i blytunge bakker

SPRINTCUP 2006, TENNEBEKK: - "Dette var vel litt i tyngste laget for å kunne kalles sprint," var den typiske kommentaren etter tirsdagens sprintcup-løp på Tennebekk. Løypeleggerne hadde valgt å legge mesteparten av løypen i den tyngste delen av terrenget, mens den fine skogen stort sett fikk stå urørt (se kart og løype nederst). Dermed ble det mye gåing - og ganske store tidsforskjeller på denne skogs-sprinten. I tungt terreng imponerte Randi Hole med en seiersmargin på over 2 minutter i D19 - mens Bjarte Eikanger stakk av med seieren i H19.
Av JAN KOCBACH

Randi langt foran
Med sin soleklare seier i klasse D19 tok Randi Hole også en klar ledelse i sammendraget i sprintcup'en - og løper dermed først ut på jaktstarten på Slåtthaug neste tirsdag. Over 2 minutter bak Randi fulgte Anne Kari Vikingstad, og ned til tredjemann, Anne Katrine Aubert, var det over 4 minutter!

Rune Nygård - etter sykdom i påsken holdt det ikke helt til seier for Rune denne gangen.

Rune først ut på jaktstart
Blant herrene ble det seier til Bjarte Eikanger på den sterke tiden 16.32 - men siden Bjarte bare har to tellende løp, må han løpe ut nesten 6 minutter etter teten på jaktstarten. I tet etter 4 løp er Rune Nygård - som kom seg inn til 2. plass på Tennebekk, 40 sekunder bak Bjarte.

Klassevinnere
Andre klassevinnere ble Heidi Bjørndal i D13-15, Siri Sjødin Drange i D16-18, Vibeke Rykkje i DN, Håkon Westergård i H13-15, Sverre Grevskott i H16-18 og Ole Jakob Samuelsen i HN.

Resultater og ranking
Resultater og ranking for sprintcupen finner du på Sprintcup-siden. Det er også tilgjengelig strekktidsanalyse.

Andre omtaler
Les også omtale av løpet på Fana sin hjemmeside og hos Varegg sin ungdomsreporter.

Dagens løype
Langløypen fra tirsdagens sprintcup-løp ser du nedenfor.

Linker