[Innbydelse 2006] [Resultater 2006] [Resultater 2005] [Resultater 2004] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen fortsetter rett etter påske


Utsnitt fra Tennebekken-kartet som brukes på årets fjerde sprintcup-løp.
SPRINTCUP 2006, TENNEBEKK: Tirsdag rett etter påske er det klart for årets fjerde sprintcup-løp for Bergens-regionen. Arrangør er Årstad, og kartet som benyttes er Tennebekk. Terrenget på Tennebekken er todelt - den nedre halvparten inneholder noe av den fineste og mest lettløpte skogen i Bergensområdet, mens den øvre halvparten er mer typisk Vestlandsterreng med myrer og innslag av brake. Vanskelighetsgraden er like variert, og det kan dermed være åpent for en del bomming også blant de beste løperne. Siden løpet er rett etter påske er det utvidet mulighet for påmelding frem til tirsdag morgen klokken 10.00.
Av JAN KOCBACH

Kart og terreng
Terrenget består stort sett skogsterreng - med en lettløpt åpen del og en noe tyngre del. Sko-valget er også denne gangen opplagt - bruk o-sko. Kartet som benyttes er Tennebekken fra 2003 i målestokk 1:3750. Et utsnitt av kartet ser du til høyre.

Fremmøte, start og parkering
Merk ellers at mål blir stengt kl. 1930 på sprintcup-løpene i år for ytterligere å forenkle arrangementet - så dersom du tror at du bruker veldig lang tid, bør du planlegge å starte tidlig.

Registrering/påmelding
Selv om du er forhåndspåmeldt skal du innom registrering for sjekk av brikke og klasse. De som ikke er forhåndspåmeldt fyller ut påmeldingskjema og leverer det ved registrering. Dersom du ikke registrerer deg, får du heller ikke registrert tid. Det er ikke tillatt å løpe med samme brikke om igjen (to løpere kan ikke bruke samme brikke) - i tilfelle blir begge løperne diskvalifisert. Og husk å registrere deg selv om du ikke er sikker på om du skal løpe - det gjør arrangementet mye enklere. Dersom du ikke møter opp slipper du å betale startkontigent selv om du har meldt deg på..

Løype 1: Kartet utleveres i startøyeblikket. Løype 2: Kartet utleveres ved registrering / påmelding på samlingsplass. Startintervall: 30 sekunder for å unngå lang kø ved start. Vær vennlig å hold passe avstand (60-90 sekunder) til dine nærmeste konkurrenter.

Linker