[Innbydelse 2006] [Resultater 2006] [Resultater 2005] [Resultater 2004] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen trekker til skogs


Utsnitt fra kartet på Hordvikneset som brukes på vårens tredje sprintcup-løp.
SPRINTCUP 2006, HORDVIKNESET: Det tredje løpet i årets sprint-cup i Bergen arrangeres på Hordvikneset. Hordvikneset ligger så langt nord det er mulig å komme på Bergenshalvøyen - ikke langt fra Nordhordlandsbroen. Etter relativt lett gateorientering på forrige løp, flytter sprint-cupen nå helt inn i skogen.
Av JAN KOCBACH

Kart og terreng
Terrenget består denne gangen av stort sett skogsterreng og beitemark - og det er innslag av stier, grusveier og tråkk. Skovalget denne gangen burde dermed være enkelt; o-sko er tingen! Kartet som benyttes er Hordvikneset fra 1999 i målestokk 1:7500. Et utsnitt av kartet ser du til høyre.

Langløypen er på 2.5 km med 10 poster, og kortløypen er på 1.5 km med 9 poster. Det er to gjerder som skal passeres, den ene passeringen er merket på kartet. Ingen av gjerdene er problematiske å komme over. Grusveiene og event. ett strekk på asfalt innebærer minimal fare mht. trafikk. Hager er selvfølgelig forbudt område, men ingen strekk innbyr denne gangen til snarveier gjennom forbudte områder.

Fremmøte, start og parkering
Kjør E39 gjennom Åsane forbi Travparken og fengselet. Det vil bli merket med o-poster fra avkjørselen fra E39 mot Steinestø og Hordvik. Parkering er på p-plassene til Bergen Jernstøperi og eventuelt Rolls Royce Motorfabrikk.

Merk ellers at mål blir stengt kl. 1930 på sprintcup-løpene i år for ytterligere å forenkle arrangementet - så dersom du tror at du bruker veldig lang tid, bør du planlegge å starte tidlig.

Salg av o-utstyr
Denne tirsdagen stiller Owen opp for salg av o-utstyr på samlingsplass.

Registrering/påmelding
Selv om du er forhåndspåmeldt skal du innom registrering for sjekk av brikke og klasse. De som ikke er forhåndspåmeldt fyller ut påmeldingskjema og leverer det ved registrering. Dersom du ikke registrerer deg, får du heller ikke registrert tid. Det er ikke tillatt å løpe med samme brikke om igjen (to løpere kan ikke bruke samme brikke) - i tilfelle blir begge løperne diskvalifisert. Og husk å registrere deg selv om du ikke er sikker på om du skal løpe - det gjør arrangementet mye enklere. Dersom du ikke møter opp slipper du å betale startkontigent selv om du har meldt deg på..

Løype 1: Kartet utleveres i startøyeblikket. Løype 2: Kartet utleveres ved registrering / påmelding på samlingsplass. Startintervall: 30 sekunder for å unngå lang kø ved start. Vær vennlig å hold passe avstand (60-90 sekunder) til dine nærmeste konkurrenter.

Linker