[Innbydelse 2006] [Resultater 2006] [Resultater 2005] [Resultater 2004] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen fortsetter med gate+park orientering


Utsnitt fra kartet på Nordnes som brukes på vårens andre sprintcup-løp.
SPRINTCUP 2006, NORDNES: Etter en kombinert skogs- og gate-sprint på Varden i forrige uke, flytter sprintcupen seg denne tirsdagen til enda mer urbane strøk. Løpet går på et nye "Nordnes"-kartet, som omfatter Nordnes-parken, Akvariet og deler av bebyggelsen på Nordnes. Dermed blir nok løpsfarten enda mer avgjørende denne gangen enn på åpningsløpet på Varden. Og denne gangen er det vel helt unødvendig å nevne at hager er forbudt område....? Få også med deg videoen fra det første sprintcup-løpet nedenfor.
Av JAN KOCBACH

Kart og terreng
Terrenget består denne gangen av en blanding av park og bebyggelse - så joggesko vil nok sannsynligvis være det beste skovalget. Et utsnitt av kartet ser du til høyre.

Langløypen er på 2.8 km med 16 poster, og kortløypen er på 1.2 km med 8 poster. Merk ellers at det er flere trafikkerte veier i området, så løperne bees om å se seg for før de stormer over veiene.

Fremmøte, start og parkering
Fremmøte er på Nordnes skole - og det er ingen organisert parkering. Det er lite parkeringsplasser på gateplan i nærheten, og dermed er Klostergarasjen nok det beste alternativet. Start er mellom 1730 og 1830, og start er like ved samlingsplass.

Video fra det første sprintcup-løpet. Trykk 'play' ovenfor for å starte videoen. Trykk her for å se den i et eget vindu eller hvis du vil vite mer.

Merk ellers at mål blir stengt kl. 1930 på sprintcup-løpene i år for ytterligere å forenkle arrangementet - så dersom du tror at du bruker veldig lang tid, bør du planlegge å starte tidlig.

Video fra Sprintcup løp 1
Til høyre ser du en video fra det første sprintcup-løpet (trykk play for å starte den). Dersom du har problemer med å få den til å starte, eller vil vite mer om den, så les her.

Registrering/påmelding
Selv om du er forhåndspåmeldt skal du innom registrering for sjekk av brikke og klasse. De som ikke er forhåndspåmeldt fyller ut påmeldingskjema og leverer det ved registrering. Dersom du ikke registrerer deg, får du heller ikke registrert tid. Det er ikke tillatt å løpe med samme brikke om igjen (to løpere kan ikke bruke samme brikke) - i tilfelle blir begge løperne diskvalifisert. Og husk å registrere deg selv om du ikke er sikker på om du skal løpe - det gjør arrangementet mye enklere. Dersom du ikke møter opp slipper du å betale startkontigent selv om du har meldt deg på..

Løype 1: Kartet utleveres i startøyeblikket. Løype 2: Kartet utleveres ved registrering / påmelding på samlingsplass. Startintervall: 30 sekunder for å unngå lang kø ved start. Vær vennlig å hold passe avstand (60-90 sekunder) til dine nærmeste konkurrenter.

Linker