[Innbydelse 2005] [Resultater 2005] [Resultater 2004] [Resultater 2003] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcup på Varden - her blir det gøy

SPRINTCUP 2005, VARDEN: Førstkommende tirsdag, den 5. april, er det klart for nok et nytt sprintcup-løp. Denne gangen er arenaen området rundt Varden skole - og med Jon Tvedt som løypelegger og kart-tegner er det duket for spennende dueller i gode løyper. Sist tirsdag var våren på besøk, og klarte å lokke nesten 200 løpere ut i skogen rundt Krohnegården - kanskje blir det enda flere denne gangen? Arrangørene lover iallefall både skogsterreng, parkterreng og gate - så alt er lagt vel til rette for en ny trivelig o-opplevelse.
Av JAN KOCBACH

2.3 kilometer og mange poster
Løpsleder Helen Martinsen forteller at Jon Tvedt denne gangen byr på en løype på rundt 2.3 kilometer med mange poster. Første del av løypen går i skogsterreng, mens den siste delen går mer i park-lignende terreng og på veier. Løpslederen tipper på at vinnertiden vil ligge omtrent 15 minutter - kanskje noen klarer å komme seg under?

OBS! Underføring - sterkt trafikkert sykkelvei
På et strekk må løperne krysse motorveien i en underføring. I løypen er det ikke direkte markert at løperne må benytte underføringen - det er allikevel påbudt å benytte denne underføringen. Det vil også bli oppslag om dette på løpet. Denne underføringen er en sterkt traffikert sykkelvei, der syklistene kommer i stor fart. Her er det viktig at løperne tar hensyn! Merk også at det - som alltid - er strengt forbudt å løpe i hager.

Påmelding
Påmelding må gjøres innen mandag kveld kl. 16.00, da er du garanter ferdigtegnet kart. Arrangøren oppfordrer til at flest mulig benytter seg av muligheten til forhåndspåmelding. De som har meldt seg på før mandag kveld kl. 16.00 slipper å fylle ut påmeldingslapp på samlingsplass (melder seg kun til arrangøren for kontroll av brikkenummer). Siste frist for endring på startliste/resultater fra tidligere løp også mandag kl. 16.00. Påmeldingen gjør du her. Dersom du er senere enn mandag kl. 16.00 og du vet at du stiller på løpet, er det fint om du allikevel melder deg på på internett, da dette forenkler arbeidet for arrangøren. I så tilfelle kan det hende du må fylle ut påmeldingslapp.

Sprintcupen 2005
Sprintcupen 2005 består som vanlig av 5 løp. Alle løpene går i flotte sprint-terreng. Nytt av året er løp på Festningen (åpningsløpet) og Fyllingsdalen. Ellers byr årets sprintcup på løp på Krohnegården, i Leaparken og på Skansemyren.

Start for første løp er klokken 1700-1830. For de neste 3 løpene er det start mellom kl.17.30-18.30. Jaktstarten går kl. 18.00 for finalløpet tirsdag 19. april. Jaktstarten er basert på de beste 3 løp av 4. Avstanden til vinneren for de tre beste løpene blir summert, og dividert med 5. Dersom avstanden frem til vinneren på et løp er større enn 25 minutter, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 25. Har man ikke deltatt eller har ikke et gyldig løp, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 30 minutter. Dermed kan man maksimalt være 18 minutter bak på den avsluttende jaktstarten - og alle får muligheten til å løpe jaktstart. Samtidig fører denne startordningen til at vi garantert får en meget spennende jaktstart i år!

Løype 1: Kartet utleveres i startøyeblikket. Løype 2: Kartet utleveres ved registrering / påmelding på samlingsplass. Startintervall: 30 sekunder for å unngå lang kø ved start.