[Innbydelse 2005] [Resultater 2005] [Resultater 2004] [Resultater 2003] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen fortsetter på Krohnegården

SPRINTCUP 2005, KROHNEGÅRDEN: Sprintcupen i Bergen fortsetter i på Krohnegården førstkommende tirsdag, den 29. mars. Mens det på det første sprintcup-løpet var snø og vinter - blir det en langt mer vårlige stemning når sprintcupen fortsetter i mer skoglige omgivelser på vestsiden av Løvstakken. Start er som vanlig mellom 1730 og 1830, og det er 5 minutter å gå fra start til samlingsplass. Arrangøren lover småkupert terreng med mye stier i området rundt skytebanen på Krohnegården.
Av JAN KOCBACH

Kart og terreng
Kartet som brukes er Krohnegården i målestokk 1:5000 fra 2003, som forøvrig ble brukt under KM sprint i 2003. Arrangør er Årstad.

Registrering/påmelding
Selv om du er forhåndspåmeldt skal du innom registrering for sjekk av brikke og klasse. De som ikke er forhåndspåmeldt fyller ut påmeldingskjema og leverer det ved registrering. Dersom du ikke registrerer deg, får du heller ikke registrert tid. Det er ikke tillatt å løpe med samme brikke om igjen (to løpere kan ikke bruke samme brikke) - i tilfelle blir begge løperne diskvalifisert.

Sprintcupen 2005
Sprintcupen 2005 består som vanlig av 5 løp. Alle løpene går i flotte sprint-terreng. Nytt av året er løp på Festningen (åpningsløpet) og Fyllingsdalen. Ellers byr årets sprintcup på løp på Krohnegården, i Leaparken og på Skansemyren.

Start for første løp er klokken 1700-1830. For de neste 3 løpene er det start mellom kl.17.30-18.30. Jaktstarten går kl. 18.00 for finalløpet tirsdag 19. april. Jaktstarten er basert på de beste 3 løp av 4. Avstanden til vinneren for de tre beste løpene blir summert, og dividert med 5. Dersom avstanden frem til vinneren på et løp er større enn 25 minutter, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 25. Har man ikke deltatt eller har ikke et gyldig løp, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 30 minutter. Dermed kan man maksimalt være 18 minutter bak på den avsluttende jaktstarten - og alle får muligheten til å løpe jaktstart. Samtidig fører denne startordningen til at vi garantert får en meget spennende jaktstart i år!

Løype 1: Kartet utleveres i startøyeblikket. Løype 2: Kartet utleveres ved registrering / påmelding på samlingsplass. Startintervall: 30 sekunder for å unngå lang kø ved start.