[Innbydelse/Resultater 2004] [Resultater 2003] [Resultater 2002] [Påmelding] [Påmeldte]

Klart for fartsfylt sprintløp på Storetveit

SPRINTCUP 2004, STORETVEIT: På førstkommende tirsdag - den 20. april - fortsetter sprintcupen på Storetveit - et område som egner seg svært godt til sprintløp. Her finner man en blanding av små skogsområder med tildels krevende orientering der farten må settes kraftig ned - og lettløpte områder - delvis også veier - der det bare er å løpe det man orker. Deler av området som brukes er forøvrig det samme som det som ble brukt på det nest-siste nattcup-løpet i vinter.
Av JAN KOCBACH

Fremmøtested og start
Fremmøte ved Turnhallen (bak Bergens hallen). Innkjøring fra Vilhelm Bjerknes vei. Merket fra riksvei 582 ved Tveitevannet. Videre via Hagerupsvei og Vilhelm Bjerknes vei.

Start er mellom klokken 1730 og 1830.

Kart og terreng
Kartet som brukes er Slettebakken, revidert i 2003, målestokk 1:5000 og 5m ekv. Terrenget som benyttes er området rundt Bergenshallen/Turnhallen - deler av terrenget ble også benyttet på det nest-siste nattcupløpet i vinter (se kartutsnittet til høyre). Merk at det er et annet kart som benyttes enn på nattcup-løpet.

Løyper
Når det gjelder løpet 20.april på Slettebakken så blir langløypen litt lenger enn på Våganeset. Det blir noen transportetapper/veivalgsetapper delvis på asfalt og i terreng. Postene vil ellers ligge tett og ved mye nedbør i uken kan det i enkelte områder bli litt gjørmet. Dette gjelder også den korte løypen, som stort sett går rundt fotballbanene på Slettebakken.

Registrering/påmelding
Selv om du er forhåndspåmeldt skal du innom registrering for sjekk av brikke og klasse. De som ikke er forhåndspåmeldt fyller ut påmeldingskjema og leverer det ved registrering. Dersom du ikke registrerer deg, får du heller ikke registrert tid. Det er ikke tillatt å løpe med samme brikke om igjen (to løpere kan ikke bruke samme brikke) - i tilfelle blir begge løperne diskvalifisert.

Påmelding
Påmelding kan du ordne her - denne gangen innen mandag kveld klokken 2000.