[Innbydelse/Resultater 2004] [Resultater 2003] [Resultater 2002] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen fortsetter på Sandsli

SPRINTCUP 2004, SANDSLI: På førstkommende tirsdag - den 30. mars - fortsetter sprintcupen med løp på Sandsli. Gneist er arrangør - og kan tilby variert orientering med innslag av stier, gressplener, skog og veier. Her blir det krav til både fartstilpassning og høy maksimalfart. Med løypelengde på 2.3 kilometer vil nok vinnertiden bli noe høyere enn under sesongåpningen på Gamlehaugen. Husk at siste frist for påmelding er kl. 1600 på mandagen før løpet.
Av JAN KOCBACH

Fremmøtested
Fremmøtested og parkering er på Statoilgarasjon på Sandsli - og det er kort avstand fra parkering til samlingsplass. Start er igjen mellom klokken 1700 og 1800.

Løype på 2.3 kilometer
Langløypen blir en del lengre enn på Gamlehaugen - med en løypelengde på 2.3 kilometer kommer nok vinnertiden til å krype opp mot 15 minutter. Terrenget er i følge Gneist's Jan Steineger vekslende mellom sti/vei, gressplener og skikkelig skogsterreng. Det er lite asfalt - noen hundre meter totalt - så o-sko er nok anbefalt sko-valg.

Nybegynnerløypen er relativt lett - så den skal ikke by på så mange problemer for løperne.

I langløypen blir kartet delt ut i startøyeblikket mens det i nybegynnerløypen blir kartutdeling ved registrering. Startintervallet blir 30 sekunder.

Fortsetter tirsdag etter påske
Husk at sprintcupen fortsetter tirsdagen rett etter påske på Våganeset - d.v.s. den første arbeidsdagen etter påske. Våganeset er et idyllisk nes i Åsane (se bilde til høyre) som er mye brukt til bading - kanskje dette blir muligheten til vårens første bad? Terrenget er helt nytt i o-sammenheng - så sett av denne tirsdagen til o-løp allerede nå!

5 løp i årets sprintcup
I årets utgave av sprintcupen er det hele 5 løp - alle i raske park-pregete terreng. Det blir 2 løp før påske og 3 løp etter påske. På årets siste sprintcup-løp den 27. april blir det jaktstart basert på 3 av 4 løp.

De som har meldt seg på før mandag kveld kl. 16.00 slipper å fylle ut påmeldingslapp på samlingsplass (melder seg kun til arrangøren for kontroll av brikkenummer). Siste frist for endring på startliste/resultater fra tidligere løp også mandag kl. 16.00.

Påmelding
Påmelding kan du ordne her innen mandag ettermiddag kl. 1600.