[Innbydelse/Resultater 2004] [Resultater 2003] [Resultater 2002] [Påmelding] [Påmeldte]

Sesongstart i Kongens hage

SPRINTCUP 2003, GAMLEHAUGEN: På førstkommende tirsdag - den 23. mars - begynner o-sesongen for fullt i Bergensregionen med sprintcup-løp på Gamlehaugen. Her byr Gular og løypelegger Rune Nygård på spennende park-terreng som er nærmest jomfruelig for orienterings-formål. I følge løypeleggeren vil vinnertiden komme helt ned mot 10 minutter i det fartsfylte terrenget. Start er fra klokken 1700-1800 - og siste frist for påmelding er kl. 1600 på mandagen før løpet. Og husk: Forbudt område MÅ respekteres!
Av JAN KOCBACH

Fremmøtested
Fremmøtested for vårens første sprintcup-løp er Fana Gymnas - og løypene vil i stor grad gå i området rundt Gamlehaugen. Det er lov å løpe med o-sko - selv om løpet går i "Kongens hage" på Gamlehaugen. Løypene er godkjent av Einar Skarsbø som uttaler "Etter passering av noen hundre par o-sko må vi nok gi grusveiene en omgang etterpå, men såpass må vi kunne ofre". For at ikke o-løp på Gamlehaugen skal bli en engangs-forteelse er det viktig at alle respekterer forbudte områder som er avmerket på kartet.

Det er noe begrenset plass til parkering, så prøv å kjør flere sammen eller å sykle til løpet dersom du har anledning til det.

Raske kilometertider
I sprintcupen er det kun to løyper - en løype for de mer erfarne på rundt 2 kilometer, og en nybegynnerløype. I langløypen blir kartet delt ut i startøyeblikket mens det i nybegynnerløypen blir kartutdeling ved registrering. Startintervallet blir 30 sekunder.

5 løp i årets sprintcup
I årets utgave av sprintcupen er det hele 5 løp - alle i raske park-pregete terreng. Det blir 2 løp før påske og 3 løp etter påske. På årets siste sprintcup-løp den 27. april blir det jaktstart basert på 3 av 4 løp.

De som har meldt seg på før mandag kveld kl. 16.00 slipper å fylle ut påmeldingslapp på samlingsplass (melder seg kun til arrangøren for kontroll av brikkenummer). Siste frist for endring på startliste/resultater fra tidligere løp også mandag kl. 16.00.

PM
Kart: Målestokk 1:3000 (midlertidig utgave)
Løyper:
Lang: 1,6km (Klasser: D/H 13-15, D/H 16-18, D/H 19)
Nybegynner: 1,2km (Klasser: HN, DN)

Samlingsplass og parkering på Fana Gymnas. 10-15 minutter å gå til start.

Løperne bes vise hensyn til beplantning i parken på Gamlehaugen.
Forbudte områder er merket av på kartet.
Alt som er merket av som hage på kartet er forbudt område.
Leiebrikker: Arrangøren har 10 EKT brikker til utleie.

Påmelding
Påmelding kan du ordne her innen mandag ettermiddag kl. 1600.