[Innbydelse] [Resultater 2002] [Resultater 2003] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen fortsetter i Nygårdsparken

SPRINTCUP 2003, NYGÅRDSPARKEN: På førstkommende tirsdag - den 22. april - fortsetter sprintcupen med løp i Nygårdsparken - terrenget der Norgesmesterskapet i sprint-orientering ble arrangert i 2000. Dette er det siste sprintcup-løpet før finalen på Eidsvåg. Samlingsplass er i sydenden av parken mot HIB. Merk at start er mellom 1730 og 1830 - der 1830 er absolutt siste start-tidspunkt. Vennligst meld deg på innen tirsdag klokken 1200!
Av JAN KOCBACH

Løyper på 2.6 og 1.1 kilometer
Løypelengdene er 2650 m for langløypen og 1100 m for kortløypen. Kartet er i målestokk 1:3000 med ekvidistanse 2 meter og er fra 2000. Terrenget egner seg veldig bra til sprint-orientering - her skal det bli fart og retningsforandring. Det vil bli en del veiløping, så joggesko kan nok anbefales. Oppvarming er langs Thormøhlens gate eller langs gangveien langs Store Lungegårdsvann. Det er ikke tillatt å benytte løpsområdet i parken til oppvarming!

Ingen organisert parkering
Det er ikke organisert parkering. Arrangøren anbefaler Bygarasjen for parkering. Derfra er det ca. 10 minutter å gå til parken.

Generell informasjon om sprintcupen 2003
I årets utgave av sprintcupen er det hele 5 løp - alle i raske park-pregete terreng. Det blir 3 løp før påske og 2 løp etter påske. På årets siste sprintcup-løp den 29. april blir det jaktstart basert på 3 av 4 løp der avstanden til vinneren for de 3 beste løpene blir summert, uten deling. I klassene H/D 13-15 og H/D 16-18 deles tiden på 3.

I sprintcupen er det kun to løyper - en løype for de mer erfarne på rundt 2 kilometer, og en nybegynnerløype. I langløypen blir kartet delt ut i startøyeblikket mens det i nybegynnerløypen blir kartutdeling ved registrering. Startintervallet blir 30 sekunder.

Påmelding
Nederst på denne siden kan du ordne påmeldingen din. Påmelding må normalt gjøres innen mandag kveld kl. 19.00. Arrangøren oppfordrer til at flest mulig benytter seg av muligheten til forhåndspåmelding. De som har meldt seg på i tide slipper å fylle ut påmeldingslapp på samlingsplass (melder seg kun til arrangøren for kontroll av brikkenummer).