[Innbydelse] [Resultater 2002] [Resultater 2003] [Påmelding] [Påmeldte]

Sprintcupen fortsetter på Tennebekken

SPRINTCUP 2003, TENNEBEKKEN: På førstkommende tirsdag - den 1. april - fortsetter sprintcupen med løp på Tennebekken på Laksevåg. Her er det klart for fartsfylt sprint-orientering i målestokk 1:3750. Det blir mere skog og mindre veiløping enn på vårens første sprintløp. Påmelding er innen mandag klokken 19.00. Meld deg på selv om du ikke er helt sikker på at du skal løpe, da dette forenkler påmeldingen på løpet, resultatservicen og arbeidet for arrangørene betraktelig! Dersom alle som løper er forhåndspåmeldte, blir resultatene klare mye tidligere.
Av JAN KOCBACH

Samme kart som i fjor
Løpet vil gå på samme kart som det 3. løpet i sprintcupen i fjor - der det ble seire til Trygve Buanes og Helen Martinsen - akkurat som på årets første sprintcup-løp. Dermed må disse to regnes som favoritter også denne onsdagen. Denne gangen blir løypene på 2.0 og 0.8 kilometer. Parkering blir på trafikkstasjonen (i Lyderhornsveien), og det er 5 minutter å gå til samlingsplass. Start er fra klokken 1730-1830.

Generell informasjon om sprintcupen 2003
I årets utgave av sprintcupen er det hele 5 løp - alle i raske park-pregete terreng. Det blir 3 løp før påske og 2 løp etter påske. På årets siste sprintcup-løp den 29. april blir det jaktstart basert på 3 av 4 løp der avstanden til vinneren for de 3 beste løpene blir summert, uten deling. I klassene H/D 13-15 og H/D 16-18 deles tiden på 3.

I sprintcupen er det kun to løyper - en løype for de mer erfarne på rundt 2 kilometer, og en nybegynnerløype. I langløypen blir kartet delt ut i startøyeblikket mens det i nybegynnerløypen blir kartutdeling ved registrering. Startintervallet blir 30 sekunder.

Påmelding
Nederst på denne siden kan du ordne påmeldingen din. Påmelding må gjøres innen mandag kveld kl. 19.00. Arrangøren oppfordrer til at flest mulig benytter seg av muligheten til forhåndspåmelding. De som har meldt seg på før mandag kveld kl. 19.00 slipper å fylle ut påmeldingslapp på samlingsplass (melder seg kun til arrangøren for kontroll av brikkenummer).


Veivalgstrening 29/03/03

Her finner du veivalgsanalyse fra o-teknisk trening lørdag 29/3/03 på Halhjem. Du kan se på andres veivalg eller legge til dine egne.