[Innbydelse Sprintcup] [Foreløpig Terminliste 2001]

Sprintløp i Park-NM terrenget

SPRINTCUP 2001, NYGÅRDSPARKEN: På førstkommende torsdag - den 19. april - fortsetter sprintcupen for Bergensregionen med sprintcup-løp i terrenget fra norgesmesterskapet i park-orientering fra år 2000, Nygårdsparken. Bjarte Eikanger ligger best an i herreklassen, mens Vibeke Tefre er den beste av jentene som har gjennomført to løp. Det er start mellom 1730-1830 - så møt opp på et virkelig sentrumsnært orienteringsløp!

Av JAN KOCBACH


Høy fart - flott terreng
Arrangøren fikk rikelig med ros for både kart og løyper under fjorårets park-NM i Nygårdsparken. Terrenget i Nygårdsparken trenger vel neppe noen inngående beskrivelse for bergensere - gressplen, treklynger, enkeltstående trær og noe veiløping. Helt flatt er det heller ikke ...... Samlingsplass er på sletten ved andedammene. Løperne bes bruke hovedinngangen ved Høyteknologisenteret. Oppvarming skal skje på Mølleren idrettsplass. Parkens øvrige områder er forbudt område.


Kartutsnitt - Nygårdsparken. Samlingsplass på sletta i nedre del av parken (ved andedammen).

To forskjellige løyper
Løypene er 2,1 km og 0,9 km med 17 og 8 postar. Begge løypene går for det meste inne i parken, og det vert enkel orientering og stor fart. Langløypa er prøveløpt til 11:30... Kartet vart laga til Park NM i fjor, og er i målestokk 1:3000 med 2 meter ekvidistanse.

Det blir jaktstart i årets sprintcup den 24. april, der 2 av 3 løp teller. Så for dem som bare har et tellende resultat hittil i vår er det viktig å møte opp i Nygårdsparken.

Påmelding
Her kan du melde deg på til sprintcupen innen onsdag ettermiddag

Meld deg av/på mailinglisten for Hordalands o-løpere her