Mellomdistanseløp lørdag + KM lang søndag

HOK RANKING 2005: Årets HOK ranking fortsetter med mellomdistanseløp på lørdag. Arrangør er Gular, og løypeleggeren lover korte løyper med høy start og stort sett flatt/nedoverhellende løyper. Terrenget er noe av det finere Bergen har å by på - Hjortland. Fremmøte er på Haugland skole, mellom Åsane og Arna (merket fra E16). Første start er klokken 1500, og det er 1000 m (mye stigning - beregn 20 minutter) å gå til start. Alle har samme start.
Av JAN KOCBACH

KM lang på søndag
På søndag er det KM ultralang på samme sted. Dette løpet teller ikke i årets HOK ranking - men er et prestisjefylt løp der prestisjen ikke bare ligger i å vinne, men også i å gjennomføre (og da særlig langløypen, som de siste årene har blitt flittig besøkt av løpere som vanligvis hører hjemme i andre klasser)! Start er klokken 1200, og startstedet er det samme som lørdag (beregn igjen 20 minutter). Merk også at de lengste løypene går delvis i fjellterreng - med storslått utsikt over Bergenområdets flotte fjell og fjorder.

Ellers forteller løypeleggeren følgende om de lengste løypene: "Det legges opp til en teknisk gaflet fellestart (4 valgfrie poster innenfor 400 meters løping) før veivalgsrike langstrekk (med stigningen unnagjort i første del av løpet) fører løperne på vakker skog & fjelltur med kontinuerlig panoramautsikt mot osterfjorden og nordhordaland, kort sagt en tur som vil være minnerik enten man er eliteløper eller 40+ åring. Arrangørene ønsker velkommen til vårens vakreste løpetur på tid!"

Påmelding
Ordinær påmelding må gjøres innen 18/05/2005 kl 23.30. Siste frist for endringer og påmelding godtas t.o.m. 20/05/2005 kl 21.00. Arrangøren oppfordrer til at flest mulig benytter seg av muligheten til nettpåmelding.

Barneparkering
Barneparkering må avklares ved påmelding - senest 18 mai. Tilbudet blir satt opp dersom dette blir nødvendig.

Linker

  • Link til innbydelse/påmelding til HOK ranking nummer 4.
  • Link til innbydelse/påmelding til KM ultralang.

    Litt generelt om HOK-rankingen 2005
    For å gjøre rankingen mer attraktiv, er det i år innført 10 rankingløp, hvorav 7 teller i sammendraget. I år blir det også to gavepremier på 1000,- trukket ut blant ungdommer mellom 11 og 20 år som har deltatt på minst 8 rankingløp, og en gavepremie på 1000,- som blir trukket ut blant deltagere i klasser fra 21 år og oppover som har deltatt i minst 7 rankingløp.

    Innbydelse
    Innbydelsen til HOK ranking 2005 finner du her - der du også finner link til innbydelsen for dette løpet.