Pokalkampen fortsetter på Landåsfjellet

POKALKAMP 2004, LANDÅSFJELLET: Tirsdag 8. juni fortsetter årets Pokalkamp for Bergensregionen med løp på Landåsfjellet. Viking er arrangør, og lover løyper med nedoverprofil. Løypeleggeren lover også relativt åpent terreng med mye stier - og at løypene i stor grad er prøvd lagt utenom de store brakefeltene!
Av JAN KOCBACH

Fremmøte og samlingsplass
Fremmøte er på Montanamarken like ovenfor Vandrehjemmet på Montana. Parkering er på eget ansvar langs hovedvei. Bussruter - se www.gaiatrafikk.no - rute 31 Varden - Lægdene.

Start og løyper
Alle løypene går på kartet Landåsfjellet (2003) 1: 10000. Bilde til høyre er av Jon Tvedt fra Landåsfjellet fra lang-KM 2003.

Nybegynnerløypen har start like ved mål og følger i stor grad stier. Starten på alle de andre er lagt til kammen nord på Landåsfjellet, ca 15-20 minutters fin oppvarming i motebakke til starten. Alle disse løypene starter i det relativt åpne terrenget med relativt mye stier på Landåsfjellet, så her er de muligheter for å holde relativt stor fart. Løypene er i i stor grad prøvd å lagt til partier utenom de store brakefeltene, men noen av strekkene i langløypen vil komme borti slike, men med veivalgsmuligheter rundt.

Mål for alle løypene er på Montana ca 150 meter lavere enn starten.

På pokalkampenløpene er det fem forskjellige løyper: 1,5 km (for nybegynnere), 2 km, 3 km, 4 km og 6 km. Tidspunkt for start er fra 17.30 til 18.30.

Gi beskjed dersom du bryter
Husk å melde fra dersom du bryter, slik at vi slipper unødige leteaksjoner! Vel møtt!

Innbydelse
Innbydelsen til Pokalkampen 2004 finner du her.