Pokalkampen starter på Løvstakken

POKALKAMP 2004, LØVSTAKKEN: Tirsdag 4. mai er det klart for årets første løp i Pokalkampen for Bergensregionen. Pokalkampen er en konkurranse klubbene imellom, der alle deltagende løpere skaffer klubben poeng. I Pokalkampen er det spesiell fokus på nybegynnerne og de yngre løperne. Bergens Turnforening er arrangør på det første løpet, og løypene er lagt på Løvstakken Nord-kartet. Kartet er revidert, og nettopp kommet fra trykkeriet.
Av JAN KOCBACH

Fremmøte og samlingsplass
Parkering og samlingsplass er på skytebanen på Krohnegården, merket fra Øvre Fyllingsvei mellom Damsgård og Fyllingsdalen (over Melkeplassen). Løypene er lagt på Løvstakken Nord-kartet. Kartet er revidert, og nettopp kommet fra trykkeriet. Merk at det er en del tråkk i terrenget som ikke vises på kartet.

Løyper
På pokalkampenløpene er det fem forskjellige løyper: 1,5 km (for nybegynnere), 2 km, 3 km, 4 km og 6 km. Løypene starter på fire forskjellige steder! Det er tre minutter til start på N-løypen, seks minutter til 2 km-starten, ti minutter til 3 km-starten og 15 minutter til starten på de to lengste løypene (meget bratt stigning!). Tidspunkt for start er fra 17.30 til 18.30.

Gi beskjed dersom du bryter
Husk å melde fra dersom du bryter, slik at vi slipper unødige leteaksjoner! Vel møtt!

Innbydelse
Innbydelsen til Pokalkampen 2004 finner du her.