[Innbydelse] [Resultater 05/06] [Resultater 04/05] [Resultater 03/04] [Påmelding] [Påmeldte]

Randi best i sekundstrid

Randi Hole
Randi hadde sekundene på sin side denne gangen..
NATTCUP 2005/2006, MILDE: Det ble uvanlig tett i dameklassen i onsdagens nattcupløp på Milde. Etter at flesteparten av løperne var kommet i mål var det delt førsteplass mellom Helen Martinsen og Dagrun Daltveit. Men så kom andremann fra forrige løp - Randi Hole - og plasserte seg seks små sekunder foran de to i tet - og tok dermed sin første nattcupseier siden 1998 (og den gangen var hun alene i klassen, så det teller nesten ikke). I herrenes langløype vant Rune Nygård en relativt klar seier. Gneist hadde igjen klart å lage flotte natt-løyper, og blant de nærmere 100 deltakerne var det stort sett bare fornøyde mennesker å se.
Av JAN KOCBACH

Tilbake i teten etter 8 år
- Jeg har vært forkjølet i noen uker nå, og dette var min første treningstur etter nyttår, sa dagens vinner i damenes langløype etter løpet. Og det var akkurat så mye som trengtes for å stikke av med seieren i dameklassen på sesongens 4. nattcupløp på Milde. I løpet av forrige vintersesong og denne vinteren har Randi stadig krøpet nærmere teten - og nå var det altså tid for topp-plasseringen. Dermed jevner det seg også ut i sammendraget i dameklassen, der en av de som delte andreplassen på Milde, Dagrun Daltveit, nå har gått opp i sammenlagtledelsen. På damenes jaktstart blir det nok minst 3 løpere ut innenfor 2 minutter i år. Spennende!
Rune Nygård
Rune Nygård var best i herreklassen.

Rune på topp hos herrene
- Hele tre løpere under 30 minutter i herreklassen?  utbrøt en undrende arrngør Jan Steineger da han fikk se resultatlisten etter løpet på Milde. - Det hadde jeg ikke forventet meg, fortsatte han imponert. I Morten Westergård sitt fravær benyttet Rune Nygård sjansen til å ta en ett-minutts seier i herreklassen på en tid like under 29 minutter. Med seg under 30 minutter fikk han Bjarte Eikanger og Jan Harald Bakkejord.

 - Nå kan vi jo bare lure på hva Morten (Westergård) hadde løpt på her, utbrøt Rune etter løpet - og det var tydelig at han ikke var sikker på om han hadde slått ham dersom Morten hadde stilt opp i samme formen som han hadde før jul - selv om det ikke var mye bom å finne i Rune sitt løp. Det er tydelig at Morten har fått satt seg litt i respekt hos seniorene i Hordaland med sine sterke løp tidligere i vinter. Grunnen til at Morten Westergård ikke deltok denne onsdagen var at han har vært forkjølet i et par uker og forsøker å bli helt frisk igjen.

Ungdommen best i kortløypen igjen
Det var igjen ungdommen sin tur i kortløypen. Best blant damene var Agnete Nummedal - over minuttet foran Gunhild Rogne Halland og med Nina Soligard på 3. plass. Blant herrene var Magnus Rogne Halland best - med Helge Haugland og Bjarne Ødegård like bak. Agnete Nummedal hadde forøvrig bestetid i kortløypen - et lite halvminutt bedre enn vinneren i herreklassen. Bra Agnete!

Kjempeflotte løyper
Nok en gang hadde Gneist-gjengen klart å lage flotte nattløyper på Milde. Stort sett var løypen enkel - men innimellom var den noen småvriene poster - som for eksempel 10., 13. og 14. post som mange fikk seg noen småbommer på. 

Arboretet kart

Kommentarer
Dersom du har kommentarer eller spørsmål til det som er skrevet her, nattcupen generelt, startordningen eller andre relevante ting, kan du legge dem inn nedenfor. (NB! æøå fungerer dessverre ikke og blir til firkanter).

Powered by TagBoard Message Board
Navn:
Melding

Påmelding til neste løp
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1915. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker