[Innbydelse] [Resultater 05/06] [Resultater 04/05] [Resultater 03/04] [Påmelding] [Påmeldte]

Nattcupen på besøk på Milde

Utsnitt Milde kartet
Kartutsnitt fra Milde-kartet som blir benyttet på onsdagens nattcupløp.
NATTCUP 2005/2006, MILDE: Onsdag er det klart for sesongen fjerde nattcup-løp. Milde-terrenget er blant de fineste i Bergen for nattorientering - løypene inneholder alt fra løping på beitemarker til tettere skog. Fremmøte denne gangen er på Hjellestad skole. I sammendraget begynner det å tette seg til i nattcupen.  Med to løp igjen før den avsluttende jaktstarten er det noen av dem som vanligvis kjemper i teten som nok jakter på noen gode løp for å få seg en god utgangsposisjon på jaktstarten...
Av JAN KOCBACH

Samlingsplass og start
Fremmøte og samlingsplass er på Hjellestad skole. Det er merket fra Mildevegen. Det e ca. 10 minutter å gå til start.

Løyper, kart og terreng
A-løypen er denne gangen på 3.9 kilometer med 15 poster, mens C-løypen har 10 poster fordelt på ca. 2.3 kilometer. Kartet som benyttes er "Milde" i 1:7500 (utskrift, 2006).  C-løypen er som vanlig relativt lett, mens A-løypen har varierende vanskelighetsgrad. Løypeleggeren anslår nivået til å være middels i snitt.

Terrenget varierer mellom åpne beiter og tettere skog. Det er noe veiløping på kortere strekk.
Varierende kupering. Relativ bra med stier. Noe beiteløping med passering av gjerder. Bruk markerte åpninger ved passering av gjerder. Vis hensyn til arboretets beplantinger.

Sammenlagt-listen
I dameklassen har Anne Kari Vikingstad tatt en relativt klar ledelse - med hele to minutter ned til Dagrun Daltveit på 2. plass. Blant herrene er Morten Westergård  nesten like suveren  i teten - over 1.30 har han ned til Jan Kocbach på 2. plass. I kortløypen er det Linn Kristine Gjesdal og Bjarne Ødegård som holder teten.

Utvidet startintervall og stengning av mål
For å kvitte oss med køen kan man nå starte mellom 1830 og 1915. I tillegg vil startintervallet mellom løperne minkes dersom det blir kødannelser. Løpere som er med og kjemper i toppen i nattcupen anmodes om å sørge for å ha god avstand mellom seg (gjerne 2 minutter eller mer). Merk at målet stenger klokken 2045 - så de som regner med å bruke veldig lang tid bør starte før klokken 1900 iallefall.

Påmelding til neste løp
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1915. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker