[Innbydelse] [Resultater 05/06] [Resultater 04/05] [Resultater 03/04] [Påmelding] [Påmeldte]

Nattcupen flytter seg til mer urbant miljø

Utsnitt Myrdalen Totland kartet
Kartutsnitt fra Fyllingsdalen-kartet som blir benyttet på onsdagens nattcupløp.
NATTCUP 2005/2006, FYLLINGSDALEN: Onsdag er det klart for sesongens tredje nattcup-løp. Nok en gang får vi bryne oss på et nytt og nærmest ubrukt o-terreng - denne gangen i Fyllingsdals-området.  Løypeleggerne Rune Nygård og Helen Martinsen lover lettløpte, kuperte og varierte løyper. I følge arrangørene kommer vi til å møte alt fra asfalt, grus og gressplen til myr og brake. A-løypen er på ca. 4 kilometer og er prøveløpt på 31 minutter i mørke, mens C-løypen er på ca. 2 kilometer.

Av JAN KOCBACH

Samlingsplass og start
Fremmøtested er Fyllingsdalen videregående skole, som ligger like ved Oasen. Parkering blir i første rekke på skoleplassen (så lenge det er plass), ellers må det parkeres på kjøpesenteret Oasen. Det er kort vei å gå til start.

Løyper, kart og terreng
A-løypen er 4 km og C-løypen 2 km. Kartet er en foreløpig utgave av et nytt kart som er under produksjon. Kartet er i målestokk 1:5000.  Løyper og kart er printet på laserprinter og kvaliteten skal være god. Terrenget er veldig variert, men atskillig mer urbant enn det vi har sett på de to første nattcup-løpene i høst. Dermed blir det tempoveksling hele veien - og helt sikkert en del veivalgsproblematikk. De tunge myrene vi stiftet bekjentskap med i Myrdalen slipper vi nok å hilse på i Fyllingsdalen... Ovenfor ser du et kartutsnitt som viser deler av terrenget.

Vis hensyn overfor biler, hager og Fyllingsdøler
Løypene krysser trafikkert vei. Vennligst bruk underganger der det er mulig. Deler av løypene går i tettbebygd område. Vis hensyn til beboere og andre fotgjengere, spesielt ved runding av hushjørner. Hager, markert
med vanlig hagesymbol, er selvsagt forbudt område. Det er tett med poster, sjekk koder.

Utvidet startintervall og stengning av mål
For å kvitte oss med køen kan man nå starte mellom 1830 og 1915. I tillegg vil startintervallet mellom løperne minkes dersom det blir kødannelser. Løpere som er med og kjemper i toppen i nattcupen anmodes om å sørge for å ha god avstand mellom seg (gjerne 2 minutter eller mer). Merk at målet stenger klokken 2045 - så de som regner med å bruke veldig lang tid bør starte før klokken 1900 iallefall.

Påmelding til neste løp
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1915. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker