[Innbydelse] [Resultater 05/06] [Resultater 04/05] [Resultater 03/04] [Påmelding] [Påmeldte]

Nattcupen fortsetter på nytt kart i Myrdalen

Utsnitt Myrdalen Totland kartet
Kartutsnitt fra det nye Myrdalen-kartet som blir benyttet på onsdagens nattcup-løp.
NATTCUP 2005/2006, MYRDALEN: Onsdag er det klart for sesongens andre nattcup-løp - denne gangen på rykende ferskt kart i Myrdalen. Kartet er ikke utgitt, men løypene går utelukkende i terreng som er resynfart i 2005. A-løypen er 4 km og C-løypen 2 km. Begge løypene benytter en del traseer på vei og sti, og gjennomsnittsfarten blir derfor relativt høy. A-løypen kommer også i kontakt med området der det var skogbrann for to år siden.
Av JAN KOCBACH

Samlingsplass og start
Fremmøte er ved bedriften i Totlandsveien 102 like ved Myrdalsvatnet. Det er merket fra Ulsmåg skole. Parkering er på samlingsplass/mål. Det er ca. 800 meter å gå til start, flatt på vei.

Løyper og kart
A-løypen er 4 km og C-løypen 2 km. Kartet er en foreløpig utgave av et nytt kart som er under produksjon. Kartet er i målestokk 1:7500, og er basert på digitalisering av et tidligere o-kart fra 1985 (Myrdalen – Totland). Kartet er ikke ferdig, men løypene går utelukkende i områder som er re-synfart og rentegnet i 2005. Løyper og kart er printet på laserprinter og kvaliteten er rimelig god.

Terreng
Terrenget er svært varierende, men mest typisk ”Bergensterreng” med myrer og myrsig, både åpne og bevokste, som best løpbare. Det er mye brake, og de verste feltene er markert på kartet med vertikale grønne striper av to tetthetsgrader. De tettest skravert områdene er bortimot ugjennomtrengelige og bør absolutt unngås.  Det er også områder med gammel, høy planteskog med lite undervegetasjon og rimelig god løpbarhet. For noen år siden kom det en ny turvei i området, og dette har gjort det til et svært populært turområde. Små stier er også godt fremkommelige. A-løypen kommer i kontakt med området der det var skogbrann for to år siden, og dette fremkommer som halvåpent område på kartet (lys gult med hvite felter).

Utvidet startintervall
På forrige nattcup-løp ble det en del kø på starten. For å kvitte oss med køen kan man nå starte mellom 1830 og 1915. I tillegg vil startintervallet mellom løperne minkes dersom det blir kødannelser. Løpere som er med og kjemper i toppen i nattcupen anmodes om å sørge for å ha god avstand mellom seg (gjerne 2 minutter eller mer).

Påmelding til neste løp
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1915. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Kommentarer
Dersom du har kommentarer eller sprsml til det som er skrevet her, nattcupen generelt, startordningen eller andre relevante ting, kan du legge dem inn nedenfor. (NB! fungerer dessverre ikke og blir til firkanter).

Powered by TagBoard Message Board
Navn:
Melding

Linker