[Innbydelse] [Resultater 05/06] [Resultater 04/05] [Resultater 03/04] [Påmelding] [Påmeldte]

Sesongstart for nattrevene


Førstkommende onsdag er det klart for nattcup! Her stempler en Gularløper på sistepost på et av fjorårets nattcup-løp.
NATTCUP 2005/2006, ÅSANE: Kommende onsdag, den 12. oktober, er det klart for ny sesong med nattcup! Det er nok første og siste delen av NOF sitt slagord "Vilt, vakkert og rått" som passer best på nattcupen - her blir det både vilt og rått! Samtidig finnes det ikke så mye flottere enn å løpe gjennom en frossen skog der alt man lyser på glitrer på en stjerneklar høstdag... Først ut i høst er Viking med løp i Åstveitskogen/Golfbanen i Åsane på nyrevidert kart. I skogen vil du møte nærmere 100 lys - derav noen virrende, og andre mer bestemte - for nattcupen er for alle! Løypetilbudet består av en A-løype på 3-4 kilometer og en C-løype på rundt 2 kilometer.

Av JAN KOCBACH

Stirikt nærterreng og nattvennlig målestokk
De fleste av nattcup-løpene går i år som i fjor i stirikt nærterreng i nattvennlig målestokk. Først ut er Åstveitskogen (tidligere Golfbanen) i Åsane - der løpet går på en 1:5000 laser-utskrift med en rekke ferske korrigeringer. Løpsleder Jørn Torgersen forteller at han har brukt to hele helger på å resynfare kartet.

Langløypen blir på 3.4 kilometer, mens kortløypen blir på rundt 2 kilometer. Fremmøte er Åstveitskogen - start ved Åstveit ungdomsskole. Start er mellom 1915 og 1945 på det første nattcupløpet.


Rune Nygård (Gular) var best i nattcupen i herreklassen i fjor - klarer han å gjenta bedriften i år?

Fortsettelse i Myrdalen
I år som i fjor har man klart å få nye kart og overveiende fine og spennende terreng til nattcupen. Nattcupen fortsetter den 9. november på nytt kart i Myrdalen. Deretter blir det utforskning av nye områder i Fyllingsdalen i begynnelsen av desember, det sedvanlige flotte natt-terrenget på Milde i januar, en litt mer krevende variant på Davangerkartet på Askøy i februar og en fartsfylt(!?) avslutning i Åsane i mars.

Tidtakning med Ttime
Tidtakningen på nattcupen blir i hovedsak med programmet Ttime - som gjør at Thierry Matthey kan føre nattcup-rankingen på en effektiv måte. Ttime støtter nå forøvrig onlinepåmelding og onlinesjekk av løperne. Mer om Ttime finner du her.

Påmelding til neste løp
Start på nattcupen er mellom klokken 1915 og 1945 på det første løpet - deretter mellom klokken 1830 og 1900. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker