Innbydelse   Resultater 04/05   Resultater 03/04   Resultater 02/03   Påmelding   Påmeldte 

Endelig klart for spennende avslutningen på nattcup'en

NATTCUP 2004/2005, MUNKEBOTN: Etter to utsettelser er det førstkommende onsdag endelig klart for den spennende avslutningen på vinterens nattcup. Løpet går på Munkebotn kartet, med samlingsplass i skytterveien ved Stemmemyren. Det er merket fra hovedveien mot Åsane. Jaktstarten går klokken 2050 for alle klasser - da åpner Liv Sylvi Meyer, lederen i DC, ballet. Kun 4 sekunder etter henne skulle lederen i HC, dagens løpsleder Helge Haugland, ha startet - men istedenfor blir det Kjetil Damm som løper først ut i HC med starttid 0:10. Rune Nygaard, førstemann i HA har starttid 0:06, mens Annemarie Madsen, lederen i DA, starter 0:25.

Av JAN KOCBACH

Samlingsplass i Skytterveien
Samlingsplass blir den gamle butikken i skytterveien, følg merking fra p-plass i krysset Øyjordsveien/Skytterveien. Parkering på på p-plass på høyre sida av veien vis a vis Sandviken idrettslags klubbhus og fotballbane i "dumpen". Det er merket fra hovedveien mot Åsane. Merk: Det er IKKE parkering i skytterveien.

Kart og løyper
Kartet denne gangen er "Munkebotn" i målstokk 1:10.000. Løypelengder er 4.0 kilometer for A-løypen og 1.8 kilometer for C-løypen. Starten går klokken 2050. Se sammenlagtlisten for starttidspunkt etter første start.

Annemarie Madsen først ut i dameklassen
I damenes langløype er Annemarie Madsen som er i teten - 30 sekunder foran Helen Martinsen i sammendraget. Ytterligere ett minutt bak starter Iliana Shandurkova, med Dagrun Dalveit og Randi Salomonsen på plassene bak.

Rune Nygaard først ut i tett herreklasse
Herrenes langløype er som vanlig den tetteste og dermed også den som ser ut til å bli den mest spennende. Først ut er Rune Nygaard (bildet), bare 18 sekunder foran Per Arne Aadland. Deretter er det 8 sekunder ned til Jan Kocbach. Denne gruppen på 3 løpere har et forsprang på 40 sekunder til en gruppe på 4 løpere - Jan Fjærestad, Trygve Buanes, Morten Westergård og Bjarte Eikanger - alle disse innenfor 24 sekunder. Dermed blir det 7 løpere ut innenfor et og et halvt minutt - alle disse kan være med og kjempe om seieren. Om det blir mye bomming i teten, kan nok også løperne enda lenger bak være med og kjempe om en topp-plassering!

Påmelding til løpet innen TIRSDAG kveld
Meld deg på til det siste nattcup-løpet her!. Fristen er utvidet til tirsdag kveld klokken 2400.

Linker