Innbydelse   Resultater 04/05   Resultater 03/04   Resultater 02/03   Påmelding   Påmeldte 

Klart for fartsfylt nattorientering

NATTCUP 2004/2005, STORETVEIT: Når Gular inviterer til vinterens 5. nattcupløp på onsdag er det klart for fartsfest. Det nye Storetveit-kartet (trykt 2005) som blant annet dekker Storetveitmarkene med omliggende skog-klynger og bøkeskogen rundt Fantoft stavkirke, er kjennetegnet av god løpbarhet med små områder innimellom med tildels krevende orientering. Så her blir nok både veivalg og fartstilpasning viktig. Ettersom dette er det siste løpet før den avsluttende jaktstarten er dette siste sjansen for å forbedre utgangspunktet sitt foran jaktstarten i midten av mars. Og husk: Hager er strengt forbudt område - overtredelse medfører diskvalifikasjon.

Av JAN KOCBACH

Samlingsplass på Storetveit skole
Som på tilsvarende nattløp i fjor blir det samlingsplass på Storetveit skole, med parkering på motsatt side av hovedveien. Terrenget som blir benyttet er noe annerledes denne gangen - løypene i år vil gå mer i området rundt stavkirken. Start er ved Fantoft studentby.

Flott terreng for nattløp
Terrenget rundt Fantoft stavkirke har vært benyttet til nattcup 5 ganger mellom 1996 og 2004 - og har alltid vært populært blant nattløperne. Blandingen mellom lettløpt skog, stier, veier og korte, bratte bakker gjør at nattløp i dette området alltid blir spennende og fartsfylte. Og når farten blir stor er det lett å gå på en bom i de vanskelige områdene - og da særlig i området like i nærheten av stavkirken. Med nytt kart blir nok opplevelsen enda bedre!

Kart og løyper
Mens fjorårets løp gikk på kopiert kart - blir det i årets nattcup benyttet et helt ferskt trykket kart i målestokk 1:5000. Langløypen er på ca. 4 kilometer med 20 poster, mens kortløypen er på rundt 2.2 kilometer med 10 poster. Hager er veldig forbudt område - overtredelse vil medføre diskvalifikasjon. Det samme gjelder krysning av hovedveien - men her er det naturlig kryssing av veien over gangbro.


Bilder fra forrige nattcupløp. Takk til Owen for bilder.

Resultater sammenlagt
Sammenlagtlisten vil bli oppdatert i løpet av mandagen, og vil da bli å finne her. Foreløpig har det sneket seg inn en feil i beregningen - ingen har fått tellende resultat på løp nummer 3. Sammenlagtlederne i langløypen ser ut til å være Rune Nygaard, som har en klar ledelse foran Per Arne Aadland - og Helen Martinsen, som har en noe knappere ledelse foran Annemarie Madsen.

Påmelding til løpet innen mandag kveld
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1900. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker