Innbydelse   Resultater 04/05   Resultater 03/04   Resultater 02/03   Påmelding   Påmeldte 

Nattcup i Isdalen - ta en pause i julestria!

NATTCUP 2004/2005, ISDALEN: Førstkommende onsdag, den 8. desember er det klart for høstens tredje nattcup-løp. Arenaen i desemberutgaven av nattcupen er det fartsfylte Isdalen-terrenget. Prøveløper og arrangør Thierry Matthey rapporterer om spennende, kontinentale løyper - som er ganske forskjellig fra de løpene som har gått i Isdalen tidligere. Fremmøte er inne i Isdalen - ca. 15 minutters jogging fra bommen. Merk at det er forbudt å krysse elven andre steder enn der hvor det er markert på kartet. Les mer om løypelengder og kartkorreksjoner nedenfor.

Av JAN KOCBACH

Kart og kartkorreksjoner
Kartet som brukes er "Tarlebø" i natt-vennlig målestokk 1:7500 fra 2002 (det benyttes ikke fargekopi - men skikkelig trykket kart!). I den siste tiden har skogmesteren laget en ny, bred skogsvei som er tegnet inn på kartkorreksjonen til høyre. Dette er også vist på oppslag på samlingsplass, men er ikke tegnet inn på løpskartene. Løperne vil kunne komme i kontakt med veien.

Løyper
"Dette var en annerledes løype", sa andremann i nattcupen i fjor, Thierry Matthey, etter at han hadde prøveløpt langløypen på 3.2 kilometer. Løypen har 13 poster, og Thierry bommet på flere av dem... "Kanskje jeg bare er i dårlig form, fortsatte Thierry. Det vil vise seg på onsdag når nattkongen Per Arne Aadland skal forsøke å hamle opp med utfordrerne nok en gang.

Kortløypen er på 1.7 kilometer med 8 poster - og holder C-nivå. Her er det muligheter for alle å delta - bare finn frem lykten!

Til start er det 10-15 minutter å gå - oppoverbakke. Altså blir det mer nedover enn oppover!

Farlig elv!
Som nevnt ovenfor er det strengt forbudt å krysse elven andre steder enn der det er markert på kartet. I fjor var det en som forsøkte seg på å trosse forbudet - men han klarte det ikke! Halvveis uti bar det nedover i vill fart. Hadde ikke Torsten Artz sett et lys fare forbi nede i elven kunne det endt riktig så tragisk. "Jeg så et lys - og lurte på hva det kunne være." fortalte en rystet Torsten. Ved hjelp av et par andre løpere klarte han å redde en meget forslått o-løper opp fra elven. Så dermed er alle advart! Du kan lese mer om fjorårets nattcup i Isdalen - samt se en veivalgsanalyse her.

Påmelding til løpet innen mandag kveld
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1900. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker