[Innbydelse] [Resultater 04/05] [Resultater 03/04] [Resultater 02/03] [Påmelding] [Påmeldte]

Klart for nattcup i fartsterreng

NATTCUP 2004/2005, SØRÅSHØGDA: Førstkommende onsdag, den 10. november, er det klart for høstens andre nattcup-løp. Denne gangen i fartsfylt nærterreng! Løypeleggeren lover raske og lettløpte løyper med utgangspunkt på Raa skole - bare et steinkast fra Lagunen. Søråshøgda terrenget byr på både veivalgsproblematikk og finorientering. Mesteparten av løypene går i terreng, men det vil også være mulighet for en del veiløping - avhengig av hvilke veivalg man velger. Løypelengdene vil bli 3.7 kilometer for A-løypen og 2.2 kilometer for C-løypen. Merk at det er FORBUDT å løpe i private hager.

Av JAN KOCBACH
Nært bebyggelse
For de som har lite eller ingen erfaring med natt-orientering fra tidligere, er løpet på Søråshøgda en ypperlig anledning til å stifte nærmere bekjentskap med denne spennende typen orientering. Her er det lys og bebyggelse nærmere enn 500 meter uansett hvor du befinner deg - så det er ingen mulighet til å løpe seg vill i mørket. C-løypen er dessuten såpass enkel at den egner seg for folk som ikke har vært så mye med på orientering tidligere. Vil du ha en litt ekstra spennende onsdagskveld er det bare å møte opp!

Løyper, terreng og forbudte områder
A-løypen er på 3.7 kilometer med 16 poster - og går i lettløpt terreng med innslag av veiløping, særlig i forbindelse med enkelte av veivalgsalternativene. Kortløypen er på 2.2 kilometer med 10 poster. Denne løypen holder C-nivå.

Merk at det er strengt forbudt å løpe gjennom hager - dette vil føre til diskvalifikasjon!

Tidligere løp på Søråshøgda
Opp gjennom årene har det blitt arrangert en del løp på Søråshøgda-kartet - senest en Pokalkamp tidligere i høst (se kartutsnitt til høyre der deler av løypen er tegnet inn). For å komme litt i stemning foran onsdagens nattcup kan man jo lese om hvordan det gikk på sprintcupen på Søråshøgda våren 2001 og nattcupen på Søråshøgda høsten 2000.. Sistnevnte inneholder også en interessant veivalgsanalyse for et av strekkene - kanskje du kan plukke opp noen tips?

Påmelding til neste løp
Start på nattcupen er mellom klokken 1830 og 1900. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Linker