[Innbydelse] [Resultater 03/04] [Resultater 02/03] [Påmelding] [Påmeldte]

Glem juleforberedelser - nå er det nattcup

NATTCUP 2003/2004, ISDALEN: Etter to vellykkete nattcup-løp denne høsten er det onsdag den 10. desember klart for høstens 3. nattcup-løp - jule-utgaven. Denne gangen er det fartsfylt orientering i Isdalen som står på programmet - et terreng som er kjent for fin skogsbunn og lite undervegetasjon. Løypelegger Kristin Høydalsvik lover at løypene går i de fineste delene av terrenget - langløypen er denne gangen på rundt 2.9 kilometer og kortløypen på rundt 1.6 kilometer. Les mer om løyper og terreng nedenfor. Husk å melde deg på innen mandag kveld for å være sikret ferdigtegnet kart!

Av JAN KOCBACH

isdalen1 PM
PM for løpet finner du her.

Fremmøte og start
For å slippe løping på grusvei med uinteressant orientering, er samlingsplass som vanlig lagt innerst i Isdalen - denne gangen ved steinbruddet i bunnen av bakken (nederst til venstre på kartutsnittet). Regn med 15 minutters rask gange fra bommen til samlingsplass (sykkel er alltid en fordel her), og ytterligere 10 minutter til start (oppoverbakke langs vei). Start er som vanlig mellom 1830 og 1900 - så dra hjemmefra litt tidligere enn vanlig...

Langløype på 2.9 kilometer
I fjor ble vinnertiden i Isdalen på 34 minutter på den 3.8 kilometer lange løypen, som var preget av veksling mellom korte og lange strekk samt en del veivalgs-strekk (les mer om fjorårets nattcup-løp i Isdalen her).

Langløypen er denne gangen på 2.9 kilometer. . Med oppoverbakke til start, og skogsbunn som må betegnes som meget bra for å være i Bergen. , blir dette en rask fornøyelse. Løypen har ellers 13 poster, og er variert med blanding av korte og lange strekk samt en del veivalgsalternativer. Vær oppmerksom på at elven i Isdalen har stor vannføring for tiden, og at den i nedre partier kun bør krysses over bro (dette er også naturlig veivalg). I øvre deler av terrenget er elven mindre, og det er mulig å krysse elven også utenom broer.

Kortløype med ledelinjer
Kortløypen er nok en del lettere enn på tilsvarende arrangement i Isdalen i fjor. Løypelengden er denne gangen på ca. 1556 meter i følge løypelegger Kristin Høydalsvik, og hun forteller videre at postene er lagt slik at det går an å følge ledelinjer rundt på alle strekkene, samtidig som det oftest er raskest å løpe rett på (dersom man finner frem, vel og merke:). Her er det også veldig fin skog hele veien.

sistepost Klare vinnere i kortløypen - mer åpent i langløypen
I kortløypen har Knut Frode Dagestad slått til med to seire blant herrene, mens Kirsten Grevskott har vært like suveren blant damene. I langløypen er Annemarie Madsen best blant damene i med en seier og en andreplass. Blant de tøffeste herrene ser Jan Harald Bakkejord ut til å være best med 2 andreplasser. Her har også Per Arne Aadland og Bjarte Eikanger vært jevne (begge med en 1. og en 4. plass).

Påmelding
Start denne gangen er mellom klokken 1830 og 1900. Meld deg på til årets nattcup her! Husk at du må melde deg på innen mandagen før løpet for å få ferdigtegnet kart. Din påmelding er bare et museklikk unna. Sjekk her hvem som er påmeldt.

Resultater
Resultater finner du her.

Linker